Supersayangs Saya :)


My Awesome Trio Supersayangs :)

Alhamdulillah :) Allah temukan kita as supersayangs :) Seriously Im in love with you all. Sangat :') Thanks sebab bina semangat aku balik untuk teruskan hidup dengan tersenyum je memanjang *ngehngeh*. Bestfriends aku semua takde dekat sisi. Korang yg ada dekat ni, thanks sangat-2. Malam ni memang aku menangis. Bestfriend cakap takboleh balik dlm masa terdekat. Bayangkan drpd tahun lepas aku tunggu dia berhenti kerja. Dia kata dia nak berhenti kerja akhir bulan ni, tapi? Ouh takpe. Faham. Enjoy lah dengan kerja-2 korang :) Jumpa dekat matrik je nanti. Tu pun kalau jumpa. Entah-2 syok kerja kan? Haishh apa aku meleweh nih. Dah takbetul --'

Fateeeeeeeen ! Haha the one ndd only budak yg sebaya dalam supersayangs Haha. Dia dapat matrik Melaka. Tapi dia tekad nak ambil Dip Cyber Forensic. Haishhh kau dah dapat matrik, nak jugak pilih dip tu ek? Okay ikutlah cita-2 kau babe. Aku sokong kau drpd belakang :) insyaAllah. Thanks selama nih faham aku, layan aku, gila-2 dgn aku. Kita ketawa sama-2 :) Suddenly kita jadi rapat Haha takboleh go tadi dekat Mcd. Duduk depan-2, bukak laptop masing-2. Tapi berbual guna im Haha nak tersembur air milo aku XD Ade jee idea kau nih :) 

Tiera ! Awat buat stick lagu tuuu Hahaha XD
video
ILoveYou video from aku nd Tiera Haha Ohsemmmm !


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Day with Asna at Anugerah SPM :)

Seriouslyy nih first time member aku tidur rumah aku agak lama jugaklah. Lagipun Senah dah pindah Perak ndd kerja KL. So from there, dia naik bas sampai sini nd aku jemput. MeLoveYou, Sayang :* HARHAR best gila boleh? Serious! Selalunya paling lama kitorang tidur sama-2 pun masa bandcamp je. Tu pun dia tidur atas, aku tidur bawah HAHAHA :D Okay dia datang sini sebab dia ada dapat jemputan from sch, anugerah cemerlang spm. Dia nak pergi gila-2 wehh! Lagipun dia rindu Athirah Mazumi sesangat --' Haish kasihsayang adikberadik angkat ni takboleh dipisahkan :D

Punyalah rancang beria that night before hari anugerah. Rancang nak buat suprise dekat tiera masa band practice. Feh rancang gempak gila kot! Jangan memain dgn suprise planner kitorang ni HAHA *eh bajetnyaa* Sekali plan-plan semua tunggang terbalik. Plan entah kemana, idea lari kemana :D Sebabnya si Tiera tu duduk dewan jugak, the same place yg kitorang akan terima anugerah nanti --' SAY WHAT?! rosak ah plan cenggini! Haha memang takboleh lupa time Tiera ternampak Asna nd menjerit bagai nak runtuh dewan yg baru diupgrade tu muehehehehe.

The touching moment bila aku sampai je dewan, juniors-2 semua nampak nd salampeluk aku macam dah berkurun tak jumpa. Haa paling best jumpa Qamarul Ikhwan hikhik *gelak gedik* Rindu budak kompang tu seriouslyy! Datang-2 jee, nampak dia practice kompang. Alahai teringat dulu kitorang practice kompang ndd drumline sesama :3 Still comel mcm dulu, nd still suka mendengki aku --' Bilalahh perangai budak-2 kau nak hilang woi :D Nanti dah besar, aku belanja kau okay. Duit yg aku dapat, takboleh nak 40-60 macam kau nak haritu. Sikit je woi aku dapat! Lagi kau nak 60percent memang tak ahh!

Masa ni gua kena usha dengan mamat cina tu --' HAHA

Senah Nani sayangg woihhhhhh! 

Okay lihat tang tangan aku kena pegang kuat gila. Suha malu :D

Eh muka aku comel MUAHAHAHAHA --'

Aku diapit oleh dayang-2 sekalian WAH !

Baju mereka matching, so aku keneng-2kan diaorg HAHA 

Ahad tu bila dia nak balik dah. Seriously aku peluk dia macam nak nangis :'( Sedih bhai ! Bff sendiri nak balik dahhh :( Aku tunggu dia sampai bas dia gerak. Memang berialah byebye aku sampai nak terputus tangan HARHAR :D Aku mmg tunggu situ je sebab aku nak naik bas Maju kann. Feh sebut tuh bas Maju tekboleh go ! :D Eh apa-2 ajelahhh. Aku rindu kau Angsana Ana Hanani :) HAHAHA nama pelik yg kau dapat lepas kau duduk rumah aku :'D Ayah adik aku macam-2 panggil kau kehkeh.




ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Can't Breath Without my Domo

Menggedik dgn Mr. Domobunta :*

Hello there world ! Hihi bajet cakap macam Anwar Hadi siaaa muehehee so like, do i care? :D Sukahatilah mulut aku hihi pinjam trademark jap ehh Anwar Hadi :) Okay greenlight! :) See that Domo? Besar tu takdelah besar mana. Aku ada jumpa yg lagi besar drpd tu dekat Action City. Okay yg dekat atas tu, abang kita yg belikan sempena birthday kita yg ke 17tahun kot. Eh yelah betullah apanya nak kot kot lagi HARHAR. Abang! Kenapa takbeli yang besar gila yang adik jumpa dekat cs tuh? Serious besar abang! Eksaited gila bila jumpa yg besar macam raksasa tu :D Eh terbayang otomen pulak --'

Tiap-2 malam, tidur mesti peluk Domo. Kekadang kalau mood sewel datang, mmg aku borak je dengan Domo tu HAHAHA sadlife --' maklumlah. Tidur sorang, takde kakak ke adik perempuan ke nak layan aura perempuan aku nih kan haaa Domo lah jadi mangsa :) Kekadang tak jugak. Kalau mood aku mmg takbaik, Domo nih pun aku baling sampai bawah meja. Hikhik sorry sayang :* Sebenarnya rindu dengan TeddyBear aku yang lagi satu warna coklat. TeddyBear tu Wawa culik bawak pergi Putrajaya :'( huaaaaa rindu! TeddyBear tu lama tau umur dia *ceh umur !* Masa aku darjah lima taksilap, mummy bagi as a birthday gift. Aku ingat lagi orang Noel datang rumah, minta sign borang penerimaan macam poslaju tulah. Dengan pakai baju tidurnyaa aku sign borang tu HAHAHA --' 

Eh nak letak lagi satu gambar hihi. Gambar nih memula aku edit. Pastu pastu dia sibuk nak edit jugak gambar yg sama HAHAHA XD Ngengada lah awak nih >< . ILoveYou budak <3

Aku buat ni sebab aku rindu dia gila-2 :)

video
Saya Miming ILOVEYOU . Its a video hihi check this out :)


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Memories never fly away :)

I'll never forget you all, girls :)

Half-day idea ndd practice, alhamdulillah :) Aku akan rindu korang semua. Terimakasih atas semua kenangan pahit manis suka duka selama empat tahun kita semua bersama. Bayangkan lepasni semua bawa haluan masing-2. Superseniors yang awesome! Terlalu awesome! :') Syukur alhamdulillah sebab Allah bagi peluang untuk aku kenal korang semua. Every little moment selama kita bersama, imposibble untuk aku lupa. Lupa sikit-2 tu err biasalah. HAHAHA :D LOVEYOU!

To my awesome juniors, iloveyoumore sayang-2 :) korang semua done a very spectacular job! Maaf kalau selama nih akak banyak kali marah, tengking, naik angin, jeling, tersakitkan hati korang. Please forgive me :') Forgive me adik sebab korang dah bazirkan airmata korang sebab akak. Seriously sorry. Iloveyougirls no matter what happen :)

Awesome section in my heart :)

Last performance by wakil suerseniors :)



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Most Precious Moment Ever :')

Bukan nak beria tapi BANGGA. Yes, Alhamdulillah for 4years penubuhan kami, our band merasa masuk finale :) Terimakasih. Our coach tak mungkir janji :) Sweetest moment ever. Ingat senang nak masuk finale? Kitorang band yg paling muda diantara semua yg bertanding. Ilmu semua tak cukup. Maybe dapat masuk sebab luck tapi its okay :) Atleast rasa bangga sikit sebab dapat beat berpuluh-2 sch yg bertanding ndd semua dah berpuluh-2 tahun experience :) Alhamdulillah. I will never forget this. Newbie :3



Alhamdulillah :) Unity is the essential part of our band


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Me Miss You Sayang c:


Seriously aku terlalu rindu dekat kau Sayang. Aku rasa sesak nafas bila kau takde area-2 aku tau serious! Rasa macam aku kehilangan one precious thing in my entire life :( Bila nak balik? Bila nak jumpa aku? Kau tak rindu aku ke? Aku hari-2 tengok gambar-2 kita tau, HARIHARI kau bayangkan macam orang dah sawan tau. Kau lah ni haaaaa *tutup mata* Tak kesiankan aku ke? Kau soul aku weh. Kau pergi jauh, macam kau pun kidnap soul aku from my own body! Takde kau, semua perasaan aku pendam sengsorang. Kalau kau ada, memang aku hembus semua cerita gossip semualah! :3


Best moment aku ajak kau balik kampung aku for the first time. Ingat tak kau cakap dekat aku petang before kita gerak Perak, kau cakap kau tak pernah ikut kawan balik kampung. Sayang, tu pun first time tau aku ajak kawan balik kampung aku. Perak pulak tu takboleh go lagi jauh kan? Nasib mak ayah kau yg comel ndd sporting tu kasi greenlight. Memula memang awkward gila seriously tapi lama-2 kau dah boleh biasakan diri *sengih sorang-2* hihi Serious aku takboleh lupa semua tu. Tulah destination yang paling jauh yang pernah aku ajak kau, pergi dengan kau. Nanti kita pergi Perlis pulak ehh? *berangan dah nih*

 I Need Your Shoulder Right Now :') 

ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Khas Untuk Awak :3


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Syazreena, I Love You :3

Semalam hari Selasa. Semalam 3/4/2012. Semalam kita keluar dgn Syaz. Kenapa ek aku cakap macam robot nih ek? HAHAHA okayokay Serious lah yongggg ! *kesat hidung*

Syaz fetch me up dekat cs, sebab nak hang dekal ksl je. Sana aman, takramai orang. Ramai chinese je kan hihi :D Naik-2 je kereta dia, terus sengih-2 pandang dia nd I say 'I Miss You gilaa-2 boleh?' Serious rindu wehhh. Lama dah takjumpa <3 Okay dalam kereta takpayah cakaplah, menggila kalah orang gila --'

Sampai-2 je sana, pergi mbo dulu. Nak tengok wayangggggggg! Jyeahhhhh HAHAHA . Cerita yg kitorang tengok memang Awesome gila tahap Harry Potter :D This is it :)

Balik rumah, terus ambil gambar HAHAHA 
Haaaa That Story Was Freaking Awesomeeeeeeeee! Rasa mcm nak tengok lagi banyak-2 kali serious. Aku tahu movie nih pun sebab trending dekat Twitter. Memang takboleh relaks tengok cerita nih. Ade je yang terkejut, yang sweet, yang membangkitkan perasaan ingin tahu aku HAHAHA *hamboi ayat takboleh go --'*

Lepas tuh, kami makan dekat Sushi King. Nasib Syaz ada member card. Memang ada promotion kan time tu so murahhhhhhhhh gila! *mata blink-blink* Serious ambil banyak gila pastu makan banyak-2! muehehehee. Sampai Syaz paksa-2 makan sampai habis. Serious rasa nak muntah HAHA taklarat dah wehhhhh --'

15 piring kami makan :D Kalau makan masa lapar gila, baru best! :D
Memang sedap gila lah wa cakap lu muehehehehe. Syaz madah ketawakan je kan haaaaa untunglah kan babe. Pastu-2 kitorang menggila dengan tab dia muehehehe apa lagi. Ambil gambar lahh! Tiap kali hang, mesti ambil gambar dgn dia sbb dia nih retiss youuuuuu HAHAHA

ILapchiuSoMuch :)



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Dear Awak Sayangggg :'(

Kita Rindu Awak, Sayang. Kita Rindu Muhasibah Kita. Rindu Adik Angkat Kita. Kita Sayang Eyba Kita :') But Unfortunatelyy, Kita Tak Boleh Jadi Macam Dulu Kan? :') Oh Sokeh. Tengok Awak Dari Jauh Pun Best Jugak mueheheheheee *gelak sadis*  :)  Thanks Awak Sayanggg <3

Kita Hangout dekat Kuala Lumpur :)

Rinduuuuuuuuuuuuuuu ! :'(
Haaa Dah Taktahu Dah Nak Cakap Apa :')

Okay Kita Memang Dah Takboleh Jadi Macam Dulu. Hidup Kita Dah Lain-2, Asing-2 :) Rindu Nak Jaga Awak Masa Sakit Masa Kita Nak Finale Natcomp Dulu :') Okay STOP ! Too Much Sweeeet Memories To Remember. Hmmmm done.
ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D