Perjumpaan Mengejut, OPOCOT !

Alhamdulillah, terjumpa dekat Pb :')

Bila tengah shopping baju dengan mak aku, bunyi message masuk. Alahai siapa pulak mesej aku pepagi buta ni Hahaha :D Sekali tengok Fatin, dia tanya aku kat Pb ke? Dia nampak kereta aku tadi. Whatthe? Eh kau bukan dekat Kota ke? Pastu punya lah tangan aku menggigil-2 weh balas text dia. Rasa takpercaya sebab yelahh, Allah kabulkan doa aku :') Aku teringinnnn nak jumpa dia for the last time. Jumpa je dia, aku terus cakap, 'KAU TIPU AKUUUUU !!!' Macam orang histeria pun ada aku jerit kat situ. Nasib tak ramai orang Hohohoho. Pastu dia pun ceritalah hal sebenar. Blaa blaa blaaa nd aku mula rasa nak nangis. Eh aku ni asyik nangis jee --' 

Lepastu, kitorang bagi nasihat macam-2 pasal study. Jaga diri, study leklok, ingat aku ingat Auji, jaga barang-2 kita yang sama tu Hahaha sumpah taknak pisah! Fatin daftar Matriks Melaka this Monday. Aku daftar UiTM this Saturday dekat Selangor. Jauh jarak kita kan kan? Apa-2pun, wish you luck weh dekat sana! :)


Last hug for this time.




ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Me Cry All Night, Fatin !!

Breakfast sementara tunggu Auji nd Tiera habis extra class :')

Tak sangka in a nick of time, kita jadi kawan rapat :) Dulu biasa-2 je kann? Lately aku taktahu why aku rapat dengan kau. Kau memang serasi doh dengan aku. Otak gila-2 kau, ke'gangster'an kau, kau suka layan kepala aku yang takbetul ni :') Kita banyak spend time dalam masa setengah tahun ni. Kenapa aku lambat sedar? Padahal kita satu band kot! Dulu just macam gitu-2 jee. Tak rapat macam sekarang. 

Now aku rasa kehilangan kau. Kita menangis walaupun taknampak muka masing-2. Moment bila kau cakap terpaksa balik kota this Saturday, ndd i was like, WHAT?! Kan kita ada date! Kau nak teman aku shopping nd aku pun nak temankan kau beli barang. Kau cakap kau pergi Matriks Melaka from kampung kau. Maknanya kita tak dapat jumpa for the last time ! Mengejut kau tahu tak? Seriously wehh? Aku sedih sangat-2. Menangis-2 bagai macam orang histeria. Aku tidur tersedu-2. Bangun je ada bekas air mata kat muka aku. Tak sempat nak peluk kau, bagi wishes, buat muka comel-2 :'( 

Tapi aku redha. Mungkin ada hikmah disebalik semua ni. Alhamdulillah syukur sebab tadi petang kita sempat jumpa dekat band. Aku takkan lupa kita marching sama-2 dengan all bandgirls. Marching pusing-2 pulak tu Hahahaha kelakar kan tengok muka junior blurr-2 tengok kita pusing-2 :D Eihhhh aku taknak sedih dah. Bukannya takdapat jumpa pun kan ?! Kita boleh skype, text, on call :) Jangan lupa aku, bff ! Aku sayang kau, Fatin Afiqah <3 Ingat. Baju raya tahun ni, kita semua kena sama colour :3 Hahaha nampak tak semangat friendship kitorang ni. Ingat, beg kau nd botol air kau sama macam aku. Ingat aku selalu okay babe :') Nak cerita semua memang taklah. Tapi aku tahu, kau akan selalu baca blog aku kan? Hahaha kalau kau baca ni, Fatin, aku nak kau tahu, Kau superspecial doh! Haaaa nampak tak betapa romantiknya aku Hahahaha :D


Fatin Auji Eton :3



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Muka Baru. Please Recognise Me :/


Taraaaaa ! Woahhh muka aku nampak lain bila pakai spect ni. Rasa macam cerita apa tu alaaa lupa pulak tajuk dia. Yang cik Kirana tulah haishh lupa tajuk cerita pulak --' Anyway tak penting pun Haha :p Mata aku dah naik lah power :/ Lesbo suruh buat spect sebab risau kalau study nanti taknampak apa yg nak ditulis nd nak ditengok kat depan. Brilliant jugak tu. Aku pun selalu onl dalam gelap. Tulah padahnyaa kann haa amik! --' Free-2 kena buat spect baru. Eh free mendanya. Hahaha okay dah diam syhhhhh.

Dahlah rasmikan spect ni depan bandgirls. Okay madah dengar diaorang cakap 'Woahh spec baru ke kakyong?' 'Muka akak lainlahhh!' 'Warna hitam ke coklat ke purple tu?' 'Ada klon kakyongggg!' Okay banyak lagi diaorang cakap tapi nak tulis memang taklah Haha. Ada yang pandang jee sebab takberani tegur aku. Comel mereka menganjing aku dalam diam :D Okay takpa. Kali ni akak lepaskan korang. Bawak-2 bertaubat sayang-2 sekaliannnnn :3


Spect gua ala-2 nerd-2 Okay comel enuff :p

Comel kan gaya tudung aku? Terasa nak buat tutorial Hahaha :D
\


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Awesome Monday :3

Tatkala aku tulis entry ke 100 aku ni, kepala aku tengah berdenyut gila sakan ni. Tapi bored punya pasal ndd kesian tengok blog lama tak hapdate, aku gagahkan jua Hahahaha okay muntah cepat. Aku tahu bahasa aku beria gila nak mati :p Tengok tajuk macam takkena kan? Yelah mana ada awesome-2 Monday ni semua. Selalu Monday lah yg paling tak ohzem dalam hidup kan kan? Tapi aku bukan budak sch atau  pekerja so aku tak rasa lagi betapa tak ohzemnya Monday tu. Dulu pernah lah rasa. 13tahun aku rasakan betapa tah ohzemnya Monday tu --' Ohzem doh ayat aku sebab dalam perenggan ni takterkira berapa banyakkali aku guna ayat ohzem Hahaha.

Okay harini macam biasa bangun pukul 6lebih sikit, mandi-2 siap-2 ndd jumpa si kuruskeding silver in colour tulah apa lagi Haha. Tiga hari kena ulang alik pergi SMKA okayy. Nasib bas lawa lalalala~ Okay takde kena mengena. Esok the exact show. Aku takut headache aku ni tak hilang je alahai janganlah nakkk T.T Okay lepas tung tang teng tong dekat sana, balik kemas-2 ndd cadang dengan Fatin nak pergi pb. Sekali hamekkau! Semua pun nak pergi. Populasi budak baju Maroon dekat pb memang banyaklah tadi. Pergi memana je nampak Maroon Maroon Maroon. Taksedar tu diri sendiri pun sama baju dengan diaorang Haha. Tak boleh blah bila aku ajak Fatin nak beli bag, sekali Auji Tiera Que Fatia semua teman fehh korang datang pb nak study woi! Bukan nak teman kitorang shopping Hahaha :p

Oh tadi shopping sikit-2 je actually. Syok shopping dengan member. Sekejap je decision nyee. Siap ugut, kakyong suka Chelsea ke MU? Kalau suka Chelsea amik ni. Kalau sokong MU, amik tu. Hahaha  okayokay lenjan je plih memana --' Beli bag, tempah spect baru, beli 'botol' air, tudung satu helai *lupa warna baju punya pasal, beli selai je*, ndd seluar track. Sikitnyewwwww Haha. Takpe aku ada banyak masa lagi. Seminggu ni aku nak keluar je lah persiapkan diri *Tangan diatas mata ke bahu Haha inverse punya*


Masa shopping tadi,  tinggalkan phone kat Tiera dalam lib. Hado pulak gambar ni.

ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Oh Pleaseeee Ayong Gila.

Tajuk ohsem kan? Tadi godek-2 laptop then terjumpa video ni. Hiks. Bodoh-2 je aku lahai ngek ngek ngek ! :p Masa nih saja nak testing camera phone, senget ke idak Hahaha so aku jadi model video yang sangat takbetul --' Hiks. Okay video yang kedua tu kitorang joget-2. Just to have fun. Low quality sikit lah sorry :) Masa kejadian? Sekitar tahun 2011 trololoo ~ ILoveThem.

Please pause lagu kat sebelah tu dulu before tengok video nih Hiks :P

First Video --'

video


Second Video :D

video



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Update Longoi-2 :p



Serabai kan gambar atas ni? Haaaa saja nak show off aku menangis sampai habis tisu tu aku kerjakan hiks. Tengok tajuk lah kann c: Tiap tengahmalam aku nangis. Around 2 or 3 o'clock, mesti nangis. Dia automatik tau ! Betul tak tipu. Kenapa aku nangis tu, biar aku sorang jelah yang tahu. Takde orang tahu pun pasal ni. Hahaha bodohnya aku. Choyyyyyyyyyy apa aku kesah ! :p Nak kata airmata aku murah? Pftttt ada aku nyusahkan korang? Takda kannnnn Haaa so step back from my 'problemo' Trolololoo ~ Sorry aku emo memalam ni. Ni pun baru lepas nangis jugak. Other problem came without my own permissions. Shit --' Ada jugak dua tiga orang perasan, tapi malas nak cerita. Nanti kata aku sibuk nak mintak simpati, cari hot, nd blaa blaa blaa. Haters gonna hate kan? So, moderate is the better choice now :) Eh baru perasan tajuk post ni macam tajuk one of our drumline formation nd show Hahaha punya taktahu nak bagi nama apa, Qila just named it longoi --' Okay sampai sekarang melekat nama longoi tu hiks.


Oh yeah lupa nak bagitahu. I'm officially single sekarang. My feeling? Awesome ! Terlalu ohsem. Susah nak describe betapa aku rasa bebas. Sebab apa putus? No need to know. Even dia sendiri pun taktahu kenapa aku mintak putus :') Sorry sebab dah hancurkan harapan awak. Saya ada sebab tersendiri bila buat semua ni :') Find someone yg lebih baik drpd saya. Ingat tak sepanjang one month lebih kita in relay, saya taksuka awak berjanji macam-2 sebab saya tahu, hubungan kita akan jadi macam gini punya. Saya dapat agak :) Hiks. Minta ampun sangat-2 awak. Dari hujung rambut hingga hujung kuku kaki :') 


Moment bila aku mintak putus. Okay sorry :') I have to.


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Awesome Violinist ndd Guitarist :3

Kalau perasan kan, lagu blog aku dah tukar. *Okay dah berzaman. Fateen yg perasan dulu Hahaha. First time in my whole lifee aku letak lagu yg di cover guna guitar. Serious. Before lagu ni, aku letak lagu violin cover. Sebab budak dua orang ni terlalu Awesome! Korean nd ofcourse, Im proud to be an Asian Hahahahahaha *9gag.com*

Jun Curry Ahn hiks :3


Sungha Jung dgn ukulele dia :)

Nama nak dekat sama kan? Hahahaha tulah yang viewers diaorg madah cakap dekat setiap videos diaorg. Yes and diaorang very talented. Hari-2 aku hadap this awesome two guys. Korang just checkout diaorang punya videos nd song cover dekat youtube okay :) Aku dah share link tu haa kat nama diaorang besau-2 lagi ngehngeh :D Please, bukan sebab muka aku suka diaorang. Aku jatuhhati dengan talent, bakat diaorang. Tengok diaorang main macam easy je benda tu. Tapi bila try, hampeh. Satu notes pun takkena dengan betul Hahaha. Im not going to say that they are my idols. Aku takpernah anggap diaorang idola aku :) Just minat nd tertarik dengan bakat yang diaorang ada. Jelly sikit lah Haha please. Aku suka dengar cover :) Minat ya amat ngehngeh. Oh lupa. Keyboard aku dah tersadai atas almari. Dengan kertas formation aku campak atas notestand keyboard aku Hahaha kesian kan? Tu pun Syafiq Saliman siap nak beli keyboard tu :p Pigidaaaaaaaaaaaa ! Keyboard gua cikai sakai lah :D




ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Result UPU ngengg c:

Punya beria malam tadi tunggu pukul 12 malam, tapi tak keluar pun link nak check result. Pahtu member tweet, cakap boleh check pukul 12 tengahhari --' Alahai pepenat je berjaga. Dahlah headache selesema semua aku tahan tau ! Demi awak wahai upu tersayang *pfffft* Okay aku check pukul 12.15 tengahhari. Lewat 15 minit. Tapi boleh stuck pulak dekat laman weh tu ya Allah sabar jelah ! Dahlah gabra nak tahu result :/ Sampai hapdate status ni haaa Haha



Haaa lepaih tu baru lepas. Tu pun atas berkat kesabaran aku yg tinggi cehhh *tangan dibahu mata keatas mulut herot* :B Lepas key-in number ic, memang tangan berpeluh doh. Yelah takut tak dapat kan. Takut kena reject :'( Then alhamdulillah this appear to my lappy screen :) 




Nampak tak nampak tak? Kalau taknampak, pepandai lah korang tengok sendiri Harhar :D Masa tengok ni, rasa kiciwa sikit lah sebab aku nak ukm or um. Yang aku dapat ni actually aku letak pilihan ketiga. Hmm takpalah rezeki woi ! Alhamdulillah syukur ya Allah :D Just sekarang ni taktahu aku dapat kat negeri mana. Esok baru tahu dekat surat tawaran :) InsyaAllah aku dapat dekat tempat yg aku nak. Matrik or Asasi? Okay aku rasa macam nak pergi asasi tapi entahlah :/ GaruGaru lagi nih Hahahaha :D
ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Adibbb the Best *new Header :)

Really puashati dengan header baru. Hahaha korang pun suka kan? Actually ada one blogger girl yg tolong buatkan :) She is so damn creative tau. Serious. Selalu jugak jengah blog comel dia ngehngehh jangan jelly tengok blog dia :) Serious kemas ndd entry pun interesting bila baca :) So this one day, dia post pasal nak tolong edit blog or buat header bagai, so I think I want her creativity to design my header. And here it is :) My comel header Ngehngehh. Dia kata free, but aku nih jenis taksuka nyusahkan orang. Bayar lah, dah susah-2 orang tolong kita kan? :) Haaa nih nak promote adibbb. Meh meh lai lai. Follow weh. InsyaAllah she'll follow you back :3 Haa jangan lupa follow her Twitter nd Facebook :) Kawan biar beribu wehhhh. Kan kan? :3




Her blog link :



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Band Competition Southern wehh !

Thanks Sir sebab ambilkan gambar kitorang Haha

Walaupun dah retired, tapi semangat band still kuat weh. Nama pun minat kann? Sampai ada yg siap nak ambil dip music lagi tu haaa tu terlebih semangat tu Haha :D Alhamdulillah apa yang aku ndd Fateen rancang, semua berjalan lancar. Firsttime aku handle lawatan macam ni without supervision from tc ke parents ke Haaa semua rancang sendiri weh. Cuma Abah ada lah tolong sesikit. Tolong cakapkan kat drebar tu Haha sikit je. Yang lain memang kitorang handle sendiri  :)

Awesome moment is awesome! Tu je aku nak bagitahu :3 Rindu superseniors sekalian ! Kita memang in Red kan that day? Hahaha tu memang best. Jerit sama-2, makan sama-2, ketawa sama-2, gossip sama-2, nyanyi sama-2, comment sama-2. Oh myy, aku sangat merindui itu semua. Serious :') Kita dah macam one big Family yg takboleh dipisahkan. Kita from 4 different schools and unity strength = excellent ! Haha omey je ayat aku :p

Please. Kitorang memang comel okay Haha

1st band perform : SIGS :) 

2nd band perform : SAKTI

3rd band perform : Skudai

Tengah tunggu result :) Latin-nians in RED :3


All band berdebar tunggu result :)

RESULT

Best Drum Major : SMK Skudai
Silver Medal : SIGS
Bronze Medal : SMK Skudai

Pertama : SIGS (60.5)
Kedua : SMK Skudai
Ketiga : SAKTI 



Cheerful Sigsrians Supporters ngehngeh ! 
Finally I meet them dekat sana. Rindu diaorg sangat-2 :)


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D