My band, My memories :)

Holla ppl ! Allahu, kemaaaaaaain sakan lepas habis finals ek Eton? Hahahaha. Alhamdulillah. Aku dah selamat dengan jayanya selesaikan semester dua aku di UKM. Semoga keputusan peperiksaan adalah seperti yg aku harapkan dan doakan Aminnnnn *raup muka lelaju* Mihmihs.

So, sekarang ni, detik ni, merupakan 6 Ramadhan, tepat pukul 2:43 pagi. Insomnia waktu waktu bulan puasa ni. Entohleee nak oih. Oden pun taktahu. Dah terbiasa stay up masa study week kotzzzz *bajet bajet study je masa study week* Kehkeh. Lupa pulak yang PTSL tu lah tempat aku bertepek study sampai 7-8 pagi, then baru balik ke kolej :)

Just wondering at this late mornight (I guess), what the moment I missed soooooooooo much? Memori yang banyak memberi impak dan pengalaman dalam 20 tahun aku hidup (Yehhh I'd turned 20 y/o in 9 June lepas). Read the title once again, shall we? :) *angkat kening*

Band. Brass band. Marching band. Pancaragam. Formation. Orchestra. Trombone. Score. Sharp. Left & Right - those are the some words I heard in my entire 20 y/o of life. Percaya tak yang perkataan-perkataan ini semua sangatlah indah tak terkata? Made  my day. Only these words can :) And of course, Beliau. Sir Azhar. JW Zaris. Fourteen Eleven. Beloved coach. Thank you, sir sebab berusaha mencurahkan ilmu dan sabar (er literally sabar. Tapi kena pekik jgk selalu) layan karenah, ke'bodohan' dan macam-macam lagilah Haaaaa. Thank you sooooo much! Tak pernah lupa wish sir Happy Teachers Day setiap tahun Lulz.

Bila aku duduk diam, senyaaaaaaap je tak buat apa, tangan mula gatal nak mengetuk sana sini. Fikiran mula bayang note lagu lagu dan memori bersama bandgirls :) Ini namanya Overly Attached Band Players Hahahahahaha! (Engkorang kena selalu layan 9gag macam aku, baru engkorang faham lawak hambar aku ni kahkah) :D

NAK FLASHBACK & THROWBACK!

2011, for sure. Tingkatan lima masa ni.

This is, after asasi. Rush back from Ana Ajwad to meet him LOL :D

This, 2009 tak silap. Front page NST :)

Yang ini takboleh blah. Meet up superseniors di Sunway Pyramid. Sir treat us like his little daughters :')


Orchestral comp of course :) W/ kiena :*

Le me w/ my lesbo and bandgirls :D

Gambar diambil secara curi curi semasa pektis.

Early 2007 :D Percaya taaaaaaaaaaaak?!

Dan akhir sekali, meh kita belanja selfie satu, mehhhhhhhhhhh! Kekekekekeke 2012 me think :)

Muka dak dak tak matang lulz mohon dimaafkan.


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Hectic day : Reunion D3 siblings :')

Bak kata orang muda mudi, plan last minute memang awesome tahap nak runtuh atap rumah banglo. Seronok gila alhamdulillah. Memula plan dibangkitkan oleh Wadi dalam group Whatsapp. Kemain meriah group Whatsapp. Aku tengok jeleee sebab nampak noti (mute conversation groups). Cadangnya nak pergi Mid Valley. Sebab tu je yg dekat. Alhamdulillah. Tak ramai yg pergi pun takpe. Janji ada juga yang pergi. Rindu sangat sangat weh dak-dak D3 !

So, attendance! Hahaha. Aku, of course from UKM Bangi. Jimah (UKM KL), Fatin, Wadi, Ruslan (UPM) dan Az & Ika (UiTM Seremban). Paling rare si Az dengan Ika lah datang jauh drpd seremban tau naik ktm semata nak jumpa kitorang Oh sweet gilos baq haaaaaaaaaaaaaang!

Memula pishang tau nak buat apa lepas makan di Rasa Utara. Ingat nak main bowling. Tapi, tup tup tengok, tengok renovate. Hmmm pulak dah. Ruslan pulak dah balik. Dia dah beli tiket bas pukul 3 petang balik Johor. Wadi pun act malam tu dia balik Perak. Siap dah bawa backpack siap steteskop bagai dalam tu kahkah!

Last-last, duduk di Pancake House, lepak makan lagi sekali Hahahaha! Yelah, function meeting ni sebenarnya nak borak borak je kan. Dan of course ambil gambar XD Haa masa ni, ada pengganti Ruslan datang join kitorang. Kawan Wadi. Budak medic UPM juga. Nama dia Syahir. Hahaha famous Syahir ni sbb dia masuk dan sekepala dengan dak dak kami yang gila riuh se-Mid Valley ni Haaaaa. Nasib dia Palam juga. So, boleh masuk kategori reunion dak-dak Palam lah ni :') So, memang jadi open table semua rahsia habis dicerita. Haaa takboleh lari drpd kisah cintan cintun ni. Siap kenenkan aku dgn Syahir lagi Hahaha kbye.

Di Pancake House, ada foreigner tolong ambilkan gambar :)

Hai saya tinggi.

Hai Syahir *mari reramai lambai tangan*

Because we are le girls.

Kena letak caption.

Taktahu nak letak caption apa.

Takde idea nak letak caption ghapo dio.

Cantik specs Fatinnnnn!

Say hye buat kali kedua untuk Syahir! (baju merah)

le girls D3 !

FAMILY !

Bcoz i think I'm cute.


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Presentation Cesmed : This Afternoon !

Ya Allah. Berdebarnya. Setelah berhempas pulas siapkan slides, brochures dan posters semua. Hanya Allah ye yang tahu malam tadi aku dengan Meera bagai nak gila guna Photoshop guna Powerpoint nak buat segala bagai tu semua. Geram juga sebab ini semua bukan kerja aku. Ni kerja Chief Technology Officer. Takpelah. Redha ToT

Dah lah present jakgi kena speaking baq haaaaaaang. Acano ni acano? Aku tak prepare lagi. Bab slide aku (Marketing) pun aku belum habis mahirkan lagi. So how? Moga permudahkan segalanya. Inilah masanya aku nak uji potensi aku dalam public speaking dan spontaneous words yg keluar drpd kepala aku nanti. InshaaAllah aku boleh!

GO, THE FUNGO!



Poster yang memang last minute siap.

Kerja printing brochures malam tadi.


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D