I'm a trombonist, but I am sooooo in to the Percussion ! :D

Belek-belek handphone lama, tengok video video semua. Ya Allah. Video aku main cymbals, bass drums, quadtoms, main ketuk ketuk sticks atas katil, main colourguard :') Ya Allah. Sungguh aku sangat merindui itu semua :') Entahlah. Kalau dah minaaaat, semua boleh. Walaupun aku hanya faham macam mana exactly nak main trombone, walaupun aku hanya hentam kromo je main percussion tu bagai, tapi I am soooooooooooooo interested in percussion :') Just nak share vidiyo ni hah. Entah apa apa je. Silap sikit, gelabah. Padahal main bukan betul pun Kahkahkah ! :D

video
Main Quadtom kasi hentam je janji ado bunyi Kahkah.


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Rinduuuuuuuuuuuu Husna Hidayah ! :*






Husna, jangan lupa Ayong kalau Ayong dah lama tak jumpa Husna nanti :') Ayong kerja kejaaaaaap je. Lepas ni kita jarang jumpa :') Lepas ni. main elok elok dengan Kak Siti tau ! Jangan nakal nakal. Jangan nangis, sayang :') Jangan selalu buli kakak Husna, Aisyah Humaira. Okay sayang? Ayong sayaaaaaaaaaaaaang Husna sangat sangat :') Adorable, Cute, Husna soraaaaang je tau :*


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

4 mukasurat selepas solat :)

Manisnya berpuasa. Rasa macam taknak tinggalkan bulan Ramadhan. Entahlah. Aku rasa aku dah jadi lebih berdesiplin bila bulan puasa ni hah. Alhamdulillah :)

Btw, aku dah activate semula Twitter aku. All my friends are welcoming me. Alhamdulillah. InshaaAllah, aku akan cuba sedaya upaya nak jaga hati semua pihak :3 This one whole day, aku asyik google pasal Ukm, bukak group Fb, interaksi dengan senior senior. And alhamdulillah, ada sorang akak senior nak bagi aku soft copy nota sem 1 genetics dia. Alhamdulillah :') Bersyukur sangat sbb ada insan mulia sebaik akak tu.

Tak luak kan bila buat baik? Tak rugi kan kalau tolong orang? Orang memberi kita merasa :) So, lebih baik kita banyakkan amal ibadah kita. Korang suka kan kalau orang tolong kita bila kita dalam kesusahan? Lega rasanya bila ada orang sudi hulur bantuan. So, cuba vice versakan situasi tu? Haaaa, betapa kita bersyukur kita dikurniakan nikmat yang sempurna oleh Allah. Selagi hayat dikandung badan, beribadahlah kita kepada Allah :')

Emak dah bagi semangat, dah bagi keizinan, kalau ada rezeki lebih, dia nak tengok aku sambung Master :') Ya Allah, aku kalau dapat jadi pensyarah pun dah cukup. Terlalu cukup. Rezeki masing masing Allah dah tetapkan. Kita cuma perlu berusaha untuk ke arah itu :') SubhanAllah.

Motif tajuk? Kihkih. Haritu aku bukak lew insta aku. Aku memang suka bukak home, and double-tap dekat semua gambau. Nasril pun kekadang suka perli, double-tap double-tap dekat insta :D Hahaha. Later, nampak Elfira Loy insta gambau dia pakai telekung. Caption gambau dia, 4 mukasurat setiap kali habis solat fardhu boleh khatam al-Quran dalam sebulan. And I was like, wow. I should grab this chances. Kalau buat setiap hari, inshaaAllah, setiap bulan aku khatam. Thanks, Elfira Loy :3


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Adakah Sedih taknak berpisah dgn Azirah?

Walaupun kita macam ni, saya tetap tetap dan tetaaaaaaaaaap ingat awak. Takkan lupa awak. Takkan lupa semua pasal kita. Saya rasa lain. Kosongnya hidup saya. Mungkin ini yg saya akan rasa pada masa yg akan datang. Selama ni, awaklah yang bimbing saya, awak tegur saya, awak nasihat saya. Saya ikut cakap awak, saya dengar setiap bait bait nasihat awak. Saya terlalu sedih. Sangat sangat sangat sedih. Saya taktahu bila saya boleh move on. Boleh ke saya? Mampukah saya? Dugaan ni besar, besar sangat untuk saya yg tak kuat imannya. Saya masih tak sangka, tak sangka yg kita jadi mcm ni. Tapi apa nak buat, semua ni keputusan awak. Saya try okay sayang. Awak nak saya jadi fake? Boleh. Saya fake senyuman saya, saya fake gelaktawa saya, saya fake sihat saya. Saya fake ironlady saya :') Apa yg perlu saya buat? Hati saya mudah tersentuh. Terlalu rapuh. Tiada lagi awak nak pujuk saya, nak jumpa saya, nak text saya. Sakit sangat, pedih sangat. Orang takkan tahu, sebab saya akan fake kan semuanya. Itu yg awak nak, kan? Saya bukan lagi Nur Azirah yg dulu. Dan saya tak pasti apa akan jadi nanti. Saya taknak terlalu berharap yg awak akan tunggu saya, walaupun awak dah janji. Sebab apa? Sebab saya takut hati saya sakit semula, mcm sekarang, mcm semalam. Terlalu dalam sakit ni wak utk di describe. Sampai saya dah takde air mata spare utk dikeluarkan. Setiap benda yg saya pandang, semua berkait dgn awak. Saya *nangis* saya cintakan awak. Terlalu dalam. Sangat sangat dan sangat. Biarlah saya pendam apa yg sebenarnya saya rasa. Tak adil rasanya untuk awak. Awak dah banyak berkorban, terlalu banyak. Jadi izinkan saya, penuhi permintaan awak selama 5 tahun. Saya nak berkorban untuk awak.

ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Travelling to Kuala Lumpur w Ichalaa - Natcomp.

Haaaaa memang thriller habis cerita kitorang. Dengan plan last minutenya. Semata mata demi Natcomp 2013 :') Khamis tu, after balik kerja around 9.50pm, terus rushing packing barang, pi Larkin Sentral. Meet Ichaa dekat sana. Dia dah belikan tiket pi Klang, alhamdulillah :3 Lepaih tu, duduk lee dalam bas tu. Bas gerak tepat pukul 12.00am. Aku yang penat kerja, teruih tertidur. Later, aku rasa macam bas tu berhenti. Bila jenguk luar, mak aihhhhhhhhhh! Dah sampai tbs? Tengok jam, kejadah baru pukul 3pagi? Hahahaha terkejut aku dengan Ichaa. So, drpd situ, kitorang dah tak tidur dah. Cerita pasal Upm, Uitm sampaaaaaaaai pukul 5 pagi. Sampai dah dekat Klang. Serious Klang Sentral tak bukak ! Terpaksa lepak mamak luar tu :3 Lepak lepak borak borak sampaaaaai ada bas RapidKL masuk UiTM Palam datang mai.

Teh Tarik for me, Limau Suam for Ichaa
Pagi tu, after contact Que semua, sampai dah dekat blok R1. Que diri dekat depan blok dia, welcoming us. Dengan tak mandi nya lagi kahkah. Nasib baik kelas Que lambat pagi jumaat tu. So kitorang mandi, siap siap semua. Que suruh aku ajak Ichaa tunggu bas dekat bawah area fakulti sana. Saje, nak rasa turun tangga maut. Haaaaa so aku poi lee turun bawah dengan Ichaa :)


 Aku sampai lupa tangga maut tu tembus mana, lepas tu nak pi mana, nak menuju ke mana Hahaha alaaahai rindu sangat sangat dekat UiTM Puncak Alam ni hah. Later, sampailahh dekat bus stop area FF4 tu. Tunggu bas RapidKL memang 'kejap' Haha so, kitorang camwhoring dulu :3

 

 Fazrul keep calling bagai Haihhh. Punya takut kitorang tak sampai sampai. So, aku and Ichaa decide nak makan dulu dekat PKNS. Lapauuuu habis, tak makan drpd semalam. Pergh. Makan kebab yg dulu aku pernah makan dengan bebudak D3 semata nak cari barang untuk dinner Asasi kehkeh. Adoih, rindu semua tu actually :') Makan makan, Fazrul call suruh pi McDonalds. Dia tunggu situ. So yeah, lepaih makan terus pi jumpa dia. Tu kali kedua jumpa budak Fazrul. Dulu, masa dia turun Johor dgn budak Batteryheadz time MWBC 2010 tak silap. Muka tak berubah! Hahaha.

Fazrul datang dengan Kak Ben. Salam cium tangan Kak Ben, terus Kak Ben melatah Kahkah. Kak Ben tu jenis rockers sikit :p So, masa tu dah pukul 1.15 petang mcm tu lah. Natcomp start 3 petang. Naik kereta Fazrul, aku dok senyaaaaaaaap je. Pasaipa? Dia bawak laju macam palesit! Berdesup! Aku dgn Ichaa dah macam apa dah. Tapi aku senyap je. Lagipun, nak kejar masa. Drpd Shah Alam nak pi Bukit Jalil bukannya dekat. Terpaksalah speed up. Jammed pun sesikit je. Lepas dengar Faz maki hamun asdfghjkl semua tu, sampai daaaaah dekat Bukit Jalil. Hahahaha XD kitorang pi beli tiket. Baik punya Hahaha tapi takboleh masuk lagi. Pukul 3 baruuu diaorg bukak pintu masuk.

BigBro keep calling. Risau aku lettew :3
Fazrul buncit and Kak Ben.
Bosannyaaaa tunggu Lahaihhh !
Ichalaaaa comel !
Our entrance tickets :D
Bosannya tungggggggu baq hang ! XD

So, dah pukul 3 lebih sikit tu, aku dengan Ichaa pun masuklah. Duduk asing dengan Faz and Kak Ben sebab diorang beli ticket lambat sikit. Duduk tak kut pun seat sebab seat tu view tak best. Gamble je duduk memana haha punyalah cuak takut takut orang tanya seat tu ke kan Kahkah. Pastu, aku nampak budak budak Upsi masuk. Ramai ramai tu, aku carilah bigbro. Hmmm tak jumpa :( Pastu aku toleh kiri, lah, dah datang dekat aku dah :D Haritu masa dekat Upsi, tak sempat nak lepak lelama. Dia duduk sebelah aku, borak sakan. Paih tuuuuu, Fazrul datang. Haaaa kitorang bertiga borak borak bagai :D Si Azrai ni senior Fazrul. Sama sekolah dulu. Tu yg diaorg kamceng. Aku pun beborak lah dgn Ichaa semua. Then, lama lama, Kiena, Diba semua dtg. Pergh, gamat, penuh budak Pasir Gudang Kahkah :D

Kiena suruh upload Hahaha
Ichalaaa manjeww dgn kita :3
Budak budak Pasir Gudang ! Fana tercicir.
Diba anak Samad ! :D
From right : Diba, Myself, Azrai, Fazrul
Awesome moment w you guys :*
Rembat flyers from bigbro Kahkah.
Bigbro suka sangat buat muka Haishhhh =.='
We enjoy that night so so soooooooo much ! Tapi Fazrul lepak kejap ke. Dia kena rush balik mount kiara sebab dia kena practice Batteryheadz dia malam tu. Sabtu dia ada competition on the same place, stadium putra. Faz kata, "I sponsor you transport. Tu birthday present you." Hahaha bongok punya buncit. K k masyeh masyeh *tk ikhlas* Haha tinggallah aku, Azrai and Ichaa. Borak borak, tengok band semua perform. Ya Allah, seronoknyaaaaaaaaaa! Aku rasa semangat aku membuak buak pergh.

SULTANAH ASMA SCHOOL BAND !! *jerit*
All of them *cheering*
Band from Filipina yg sgt beria.
SAHC BAND ! *jerit lagi*
Aku dgn Bigbro ketawa bahak tengok budak kecik tu pakai carrier snare.

Ada interval rehat utk setiap piala piala yg bertanding. So, aku nak keluar sat from stadium tu. Ichaa semua ikut je. Nak beli air makanan semua. Bigbro follow aku. Tengah main suap suap dgn ichaa dekat Cafe, kawan kawan bigbro datang, shake hands semua. Lepastu, diaorg dok pandang aku. Aku pelik ah. Tengok bigbro, relaks je makan jagung cawan dia. Aku buat dang je ah minum air. Paih tu, aku dengor kawan dia tanya "Awek ke?" Pftttttttttt. Sembur air aku. Hahaha bigbro kata, "Adik aku lah." Aku pun angguk angguk je. Setuju ah. Pahal nak jadi awek dia pulak? Aku sayang Nasril aku okay! Haaaaa haha ramai lagi lah kawan dia, senior dia datang tanya pasal aku. Sebab budak upsi semua duduk satu tempat. Azrai je yg sesat duduk dengan aku. Hahaha paih tu, masuk stadium balik, nak tengok next band perform buat gempak ! :D

Cheering together, Hilang suara sama sama, Ketawa sama sama, Sakit sama sama, Lapau sama sama, semuanya sama sama :') Thanks for the moments, guys :*


ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

Air Mata Kering Kerana Awak.

Awak, awak suruh saya tunggu awak for the next 5 years? No contact, no face to face. No-thing. Sayang, it is very hard for me. Tapi kalau ini yg awak nak. Saya faham. Pahit bagi saya. Takpe, saya tetap tersenyum untuk awak. Takpelah. Ada sebab kan awak buat semua ni. InshaaAllah, saya tunggu awak. Tetap tunggu awak. Saya ikut semua keputusan awak. Saya ikut cakap awak :) Awak tetap tunang saya. Till we meet again 5 years from now :) Focus on your study, okay? Bye, Nor Nasril bin Nordin.
 
ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

ALHAMDULILLAH for this UPU result :') Degree, here i come.



InshaaAllah, UKM pilihan hati :') Moga dapat strieve for my future :)
 

ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D

My heart, My soul :*

Thanks, Nor Nasril for today :) Hanya saya dan awak je tahu kenapa :') Hei, awak handsome sangat sangat :*



ThankYou For Visiting My Hunneyy Bunneyy :D